Buddha to Buddha viert 12.5 jaar jubileum

Het sieradenmerk Buddha to Buddha bestaat 12,5 jaar en dat gaat niet ongemerkt voorbij. Voor het jubileum van Buddha to Buddha werd door Studio Raar namelijk een speciale Fixed Gear fiets (Fixie) ontworpen.

De fiets is er niet zo maar een op je boodschappen op te doen. Het is een speciale racefiets, zonder versnellingen en remmen. Ook draaien de trappers van de fiets mee zolang het achterwiel draait. Voordat je hier vaart mee wilt maken, moet je dus wel even oefenen.

Behalve dat de fiets hip is (in Amerika en Japan is het model momenteel erg hot) heeft deze weinig met het merk Buddha to Buddha te maken. Maar als je fan bent van de sieraden, wil je wellicht ook een fixie in de garage hebben staan…

Lees ook:Buddha to Buddha komt met boek voor 12,5 jarig jubileum
Lees ook:Met Hermès op de fiets
Lees ook:Lucky bracelet voor Pink Ribbon
Lees ook:Zie hier; de fiets van Chanel
Lees ook:H&M presenteert showstoppers najaar 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>