Zie hier; de fiets van Chanel

Zojuist gespot op Styletoday; de Chanel Bike. In navolging van Coco Chanel's liefde voor sport voegt het modehuis deze limited edition- fiets toe aan het assortiment. Compleet met Chanel matelassé signiatuur kettingkast, Chanel quilted fietstasje, het dubbele Chanellogo én lichtgewicht frame.  Wat ik, material-girl ten voeten uit, nu ga zeggen zal velen van jullie verbazen. Deze fiets is namelijk het enige wat ik NIET hoef te hebben van Chanel. ( Ja, je leest het goed…) Je moet er toch niet aan denken, een Chanel fiets t.w.v €8900 in Amsterdam? Geen junk is zo gek om deze fiets te laten staan….Zelfs zij herkennen het luxe Chanel-logo uit duizenden.

Lees ook:Wat te doen met een hengel van Chanel?
Lees ook:De 10 zomer must haves van het seizoen
Lees ook:Positieve pers voor Coco avant Chanel
Lees ook:Gezien: Coco avant Chanel in de bioscopen
Lees ook:Alice Dellal is nieuwe gezicht Boy Chanel handtassencollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>