Comme des Garcons voor H&M: Maar twee stuks!

‘Hahaha',  dacht ik toen ik de volgende titel op ELLE.nl las: Maar twee stuks? Het ging over de Comme des Garcons collectie voor H&M en ik ging er direct vanuit dat je per klant maar twee stuks CdG mocht kopen. Ik ben namelijk licht anti-dit soort acties en ik krijg  helemaal de kriebels van alle mensen die als een doldwaze idioot alles grijpen wat ze kunnen grijpen.

 

 

 

 

‘Lekker voor ze', dacht ik dus toen ik de kop op ELLE.nl las. Maar ik had iets te snel mijn conclusies getrokken want je mag namelijk maar twee dezelfde kledingstukken meenemen.  Om eBay taferelen te voorkomen. Maar ach,  als je van ieder item twee stuks koopt heb je nog genoeg kledingstukken om voor heel veel geld te verpatsen op Marktplaats en eBay. Het enige wat deze mensen nu moeten doen is een andere strategie bedenken. Slim!!

Lees ook:Naomi Campbell mishandelt chauffeur
Lees ook:Derek Lam gaat collectie ontwerpen voor eBay
Lees ook:Elle en War Child op modemissie in Congo
Lees ook:Het boek voor mode-ontwerpers: technisch tekenen
Lees ook:H&M volledig op zijn kop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>