Het boek voor mode-ontwerpers: technisch tekenen

TechnicalDrawTechnische tekeningen zijn essentieel voor mode-ontwerpers. Ze brengen ontwerpen op de juiste manier over, compleet met details, patronen en uitsneden. De accuraatheid van deze tekeningen is dan ook zeer van belang om misverstanden te voorkomen.

In het boek Technical Drawing for Fashion legt mode adviseur en eigenaar van een eigen modelabel Basia Skutnicka daarom uit hoe je een technische tekening van een ontwerp maakt. De methode wordt uitgelegd voor mensen die de tekening met de hand willen maken, maar ook voor mensen die Adobe Illustrator willen gebruiken.

Het boek bevat 600 technische tekeningen van verschillende kledingstukken. Er is ook een cd-rom bijgevoegd met de juiste basisvormen van kledingstukken.

Technical Drawing For Fashion wordt uitgegeven door: Laurence King Publishing.

Lees ook:Nieuw modeboek: Louis Vuitton: Art, Fashion and Architecture
Lees ook:Andy Warhol: Fashion
Lees ook:Zelf kleding maken
Lees ook:Piet Paris ontwerpt bierflesje voor Grolsch
Lees ook:Fajah Lourens lanceert Killerbody 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het boek voor mode-ontwerpers: technisch tekenen

  1. CADCenter

    Dit boek is van goede waarde voor de startende technisch tekenaar. Ben je echter al wat hoger qua niveau dan kun je beter naar een ander boek zoeken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>