Derek Lam gaat collectie ontwerpen voor eBay

Derek LamDerek Lam wil meer mensen bereiken met zijn kleding. En om dat voor elkaar te krijgen heeft de ontwerper besloten een exclusieve collectie voor eBay te ontwerpen. Na Norma Kamali en Narciso Rodriguez is Derek Lam de derde ontwerper die met eBay in zee gaat. Samen zullen ze een voorjaarscollectie op de markt brengen.

Al tijdens de aankomende New York fashion week in februari zal Derek Lam een ready-to-wear collectie presenteren en kunnen klanten op hun favorieten stemmen via eBay. De uiteindelijke collectie zal in het voorjaar van 2011 op eBay verkrijgbaar zijn voor een betaalbare prijs.

Met deze gloednieuwe samenwerking hoopt eBay iets meer afstand te doen van haar ‘tweedehands producten’/vintage-imago. Groei is volgens het bedrijf voornamelijk mogelijk via de verkoop van nieuwe producten.

Foto: Peter Stigter

Lees ook:POP UP STORE HEMA X FAB.
Lees ook:Celebs bieden op Peperduur Collier
Lees ook:Trend Report SS2011: de kleur blauw
Lees ook:Vero Moda komt met ultramodieus Vero Moda Very
Lees ook:Comme des Garcons voor H&M: Maar twee stuks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>