Celebs bieden op Peperduur Collier

Fashionblog heeft speciaal voor jullie een primeur!!!  Een foto van het 75-karaats diamanten collier die vanaf gisteren wordt aangeboden op eBay en gedragen gaat worden bij de Oscar uitreikingen. Welke rijke stinkerd hem gaat dragen is nog niet bekend, maar er zijn al zeker 3 celebs geweest die interesse hebben getoond in dit kostbare sieraad, waaronder Helen Mirren.

 

 

The Royal Asscher Diamond Company veilt zondag 25 februari op eBay dit peperdure collier die speciaal is ontworpen voor de Oscar uitreikingen. Het ‘one-of-a-kind' collier heeft een geschatte waarde van 1,8 miljoen dollar en is daarom alleen weggelegd voor echte beroemdheden. Deze veiling is een onderdeel van de promotie voor eBay's Style Suite. In deze speciale Oscar Suite worden alle pronkstukken van eBay aangeboden aan stylisten en celebs, zodat ze makkelijk en snel iets kunnen vinden voor de felbegeerde uitreikingen. De opbrengt van de veiling gaat  naar het goede doel en maandag horen we wie hoog genoeg geboden heeft om dit juweeltje te mogen dragen.

Lees ook:Derek Lam gaat collectie ontwerpen voor eBay
Lees ook:Veiling YSL levert negen miljoen op
Lees ook:Versace’s moordhotel.
Lees ook:SuperTrash “VALENTIJN GIFT SUITE” Albert Heijn groot succes
Lees ook:SuperTrash lanceert “VALENTIJN GIFT SUITE” bij Albert Heijn

1 Reacties // Reageer

One thought on “Celebs bieden op Peperduur Collier

  1. Emma

    Ik vind hem wel mooi, ik kan me voorstellen dat mensen hem graag willen hebben. Simpel, maar elegant.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>