Naomi Campbell mishandelt chauffeur

Supermodel Naomi Campbell wordt momenteel gezocht door de New Yorkse politie. Ze zou dinsdagnacht (2 maart) namelijk haar chauffeur hebben mishandeld.

Naomi zou het hoofd van de 27-jarige bestuurder meerdere malen hardhandig tegen het stuurwiel hebben gebeukt en hem hebben geslagen. Dit gebeurde in een rit van haar hotel naar de studio. Nadat de chauffeur door Naomi Campbell was aangevallen, parkeerde hij de auto en belde de politie. Toen de politie aankwam, was Naomi echter verdwenen.

Over de aanleiding van het incident is niets bekend. Een woordvoerder van het 39-jarige model zegt dat er ‘geen overhaaste conclusies moeten worden getrokken’ en dat Naomi ‘niet op de vlucht zou zijn en zij vrijwillig mee zal werken aan een verhoor’.

Al moeten we niet te snel conclusies trekken, gezien Naomi’s gewelddadige verleden zijn we toch geneigd het verhaal te geloven. Naomi werd al eerder in 2000, 2007 en 2008 schuldig bevonden van geweldpleging. Haar eigen medewerkers erkennen zelfs dat Naomi regelmatig woede-uitbarstingen heeft.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Naomi Campbell toch geen host Britain’s Next Top Model
Lees ook:Naomi ziet ze vliegen deel 2
Lees ook:Naomi Campbell topless op cover Flaunt
Lees ook:Dolce & Gabbana maken Naomi Campbell-collectie
Lees ook:Naomi Campbell praat met Oprah over haar diva-gedrag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Naomi Campbell mishandelt chauffeur

 1. H.D.B. Go

  Ik haat geweld, maat in het geval van Naomi Campbell zou het goed zijn als ze door een gangbang stevig onderhanden genomen wordt en daarna een ferme schop onder haar modellen reet krijg. Als Idi Amin van Uganda nog geleefd zou hebben, dan had hij haar grondig mogen afwerken.

    /   Reply  / 
  1. bart

   met deze gebeuren o lieve naomi je maakt vele mannen gek je bent mijn nachtelijke fantasie kus je bent vurig vol passie een vrouw van de wereld zo moet dat

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>