Levi’s lanceert draagbare technologierevolutie

Levi’s komt dit najaar met de introductie van de nieuwe Levi’s RedWire DLX Jeans. Deze jeans voor zowel de man als de vrouw zijn perfect afgestemd op de iPod plug & playtechnologie. Zo krijgen muziekfanaten er een uiterst trendy en innovatieve manier bij om muziek onderweg te beluisteren.

Met deze nieuwe jeans bevestigt Levi’s zijn leiderschapspositie als vernieuwer maar weer eens. ‘Het is een geslaagde mix van mode en technologie waarmee de consumenten hun draagbare digitale muziek – hun levensstijl- op een uiterst innovatieve manier kunnen ervaren’. Aldus Robert Hanson, voorzitter branding Levi’s VS. En dat is nu precies wat we nodig hebben. Want die ‘onesthetische’ bult in de zakken van jou Skinny jeans is niet echt heel charmant.

De stijlvolle jeans beschikt over de volgende functies:

- Een iPod basisstation die ‘onzichtbaar’ ingenaaid is in een zijvak van de jeans.

- Een speciale afstandsbediening via de joystick langs de buitenkant van het horlogezakje zorgt voor een vlotte bediening van de iPod

- Een handige opwindbare koptelefoon is rechtstreeks ingebouwd in de jeans. ( nooit meer stoeien met de draden van je oortjes, alleen daarom zou ik hem al kopen! )

Ik moet zeggen dat ik veel technologische ontwikkelingen tegenwoordig ingewikkeld vind en vooral ook totaal overbodig! Goed, daar zal ik dan wel een vrouw voor zijn… Maar deze ontwikkeling vind ik toch wel het vermelden waard. Hmm, misschien wordt het dan voor mij ook eens een keer tijd op een iPod aan te schaffen. Ik heb nu tenminste een goed excuus.

Lees ook:Levi’s lanceert Lot700 | de ultieme denimcollectie voor vrouwen
Lees ook:LEVI’S® OPENT POP UP ROOM & LANCEERT LEVI’S® REVEL JEANS
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s lanceert nieuwe Spring Summer 15 ‘Live in Levi’s’ campagne
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Levi’s lanceert draagbare technologierevolutie

  1. Pieter

    Euhm, op hoeveel graden moeten we deze jeans – die ik wel geweldig vind! – wassen eigenlijk? Of is dit meer iets voor de stomerij? :-)

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    Nou, Levi’s kennende hebben zij de technologie zover doorgevoerd dat hij vast wel in de wasmachine kan :)

      /   Reply  / 
  3. Soes

    Heel overbodig inderdaad. Een simpele mp3speler volstaat toch? Ging het niet oorspronkelijk om de muziek?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>