Levi’s lanceert Lot700 | de ultieme denimcollectie voor vrouwen

De perfecte jeans; een onmisbare basic in iedere garderobe. Het is vaak een uitdaging om als vrouw een perfecte jeans te vinden tussen het huidige aanbod van talloze fits en jeans. Dit najaar maakt Levi’s® het dames gemakkelijk en lanceert het jeansmerk de ultieme denimcollectie; de Lot700 series. De collectie is geïnspireerd op de allereerste Lady Levi’s® (Lot701), een creatie uit 1934 dat uitgroeide tot stijlicoon door Marilyn Monroe. Tachtig jaar later leent de jeans haar naam uit aan deze vernieuwde damesserie. Geperfectioneerde pasvormen en innovatieve stretch materialen zorgen ervoor dat alle vrouwen er even fantastisch uitzien in dezelfde jeans.

Lees ook:LINDA. EN LEVI’S VIEREN 2E NATIONALE JEANSDAG
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Rocklegende Debbie Harry treedt op in de nieuwe Levi’s® 505™C jeans
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>