Chanel-Pod!

Over een paar weken is het zover. Dan wordt op 4 september de eerste Chanel podcast gelanceerd. Let U even op de hele spannende naam: de Autumn/Winter beauty with Chanel. Zo, daar moet iemand bij Chanel wel heel lang over hebben nagedacht.

Maar terug naar het onderwerp.Het gaat om exclusieve interviews met de directeur van de Make-up tak Dominique Moncourtois en de vermaarde visagiste Mary Greenwell. Ben benieuwd wat zij ons voor spannends gaan vertellen.

…waarschijnlijk een hoop blabla over de nieuwste najaarstrends op het gebied van make-up. Heel leuk natuurlijk, maar wat nog veel leuker is dat deze podcast ons ook gelegenheid biedt om de Chanel Studio in het warenhuis Harvey Nicols te mailen. Voor een makeover. Wie weet zit jij binnenkort wel in die stoel. Lijkt me enig. Een retourtje Londen kost tegenwoordig ook niet zoveel. Gewoon proberen dus.

Wilt U dat ook? Download de podcast op 4 september op www.lbc.co.uk

(bron: www.vogue.co.uk)

Lees ook:Ontwerpmodellen
Lees ook:Have a Chanel make up nazomer…
Lees ook:Chanel, Chanel en nog eens Chanel
Lees ook:Vogue Man Nederland feestelijk gelanceerd
Lees ook:Kleine meisjes krijgen modeles van Coco Chanel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>