Kleine meisjes krijgen modeles van Coco Chanel

Je kunt als ouders niet vroeg genoeg beginnen met het geven van modelessen aan je kroost. Je wilt als die hard fashion mom toch wel dat je kleine prinsesje later een echte Chanel tas van een neppe kan onderscheiden. Om deze lessen voor de kleine fashionista's in spé iets leuker en makkelijker te maken komt schrijfster Elizabeth Matthews met het prentenboek 'Different Like Coco'. Jawel, een heus kinderboek met Mademoiselle Chanel in de hoofdrol.

 

 

Het prentenboek staat vol met luchtige tekeningen van Elizabeth Matthews en natuurlijk ook met belangrijke quotes van Coco Chanel. Niet alleen Coco's leven vol fashion en glamour komt aan bod, ook haar moeilijke jeugd in het weeshuis en begincarriere. De bedoeling van dit boek is je dochter een flinke dosis modekennis meegeven, maar haar ook duidelijk maken dat je ergens voor moet vechten en dat je alles uit de kast moet halen om je dromen te verwezenlijken. Hét ideale boek voor het slapen gaan! Dan kan je kleine meid daarna heerlijk dromen over een wereld vol barbie's in Chanel jurken. Je kunt er tenslotte niet vroeg genoeg mee beginnen.

Lees ook:Gezien: Coco Avant Chanel
Lees ook:Om nu al naar uit te kijken: een nieuwe film over Coco Chanel
Lees ook:Nieuwe modefilm: Coco Chanel & Igor Stravinsky
Lees ook:Win 2 kaarten voor de Ready to Fish by ILJA show
Lees ook:Twee keer Chanel voor Audrey Tautou

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kleine meisjes krijgen modeles van Coco Chanel

  1. Danielle

    Cool!
    Komt die ook in het Nederlands?

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    Ik heb geen idee, ik hoop het wel!
    Ach, anders krijgen de kids meteen een lesje Engels. Kan ook geen kwaad!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>