Chanel, Chanel en nog eens Chanel

 

Het was de bedoeling om een klein blogje te schrijven over de Chanel Cruise 2007/2008 collectie. Maar zo gaandeweg kwam ik heel veel leuke Chanelfilmpjes en foto's tegen. Het resultaat: een post vol Chanel. Ach, die Karl Lagerfeld werkt ook zo hard, hij is wel een Chanelblog waard.

 

 

 

Claudia Schiffer meets Karl Lagerfeld

Als Kaiser Karl vraagt of hij een foto van je mag maken zeg je natuurlijk geen nee. Speciaal voor de Cruise 07/08 collectie schoot Lagerfeld himself een aantal leuke kiekjes van topmodel Claudia Schiffer. De shoot is vastgelegd op video en is te bewonderen op de site van Chanel. De foto's zijn ook op de site te vinden en aan het resultaat te zien is fotograferen voor Karl ook een piece of cake. Wat kan die man toch veel….

 

Chanel-Line landt op Santa Monica Airport

Vorige keer was Grand Central Station in New York City de setting van de Chanel Resort 2007 presentatie. Dit keer koos Karl voor Santa Monica Airport als locatie van de cruise show. Afgelopen vrijdag was het dan zover en het vliegveld van Santa Monica in L.A. werd omgetoverd tot een waar Chanel paradijsje. Een voor een liepen de modellen uit een gigantisch Chanel vliegtuig ( als hij vliegt zie je nog dat het een real Chanel plane is door al die giga logo's) om de allernieuwste cruise collectie te showen. Front Row zaten natuurlijk tal van beroemdheden zoals Demi Moore, the Olsen-twins, Claudia Schiffer, Victoria Beckham, Lindsay Lohan en Milla Lovovich. De man achter Chanel slaagde er wederom in een spectaculaire show neer te zetten. Owhja, let bij het tweede filmpje even op de tas die als een hondje over de grond wordt meegesleept …ZONDE!

 

 

Om bij weg te dromen…

Der Kaiser zette niet alleen Claudia Schiffer op de foto, hij maakte ook even een kiekje van deze AMAZING tas. Is het geen plaatje?! Hij staat inmiddels hoog bovenaan  mijn lijstje Must-Have tassen….Niet dat ik deze tas ( of al die andere tassen op mijn lijstje) voorlopig kan betalen, maar verlangen naar kan altijd.

 

Lees ook:Karl Lagerfeld fotografeert Claudia Schiffer voor Vogue
Lees ook:Claudia Schiffer in Chanel Eyewear campagne
Lees ook:Claudia Schiffer gezicht Chanel 2010
Lees ook:Keira Knightley speelt Coco Chanel in Lagerfeld film
Lees ook:K Karl Lagerfeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>