Have a Chanel make up nazomer…

Ik geef ‘t maar toe: ik ben een grote liefhebber van de make up van Chanel. Af en toe gebruik ik wel eens andere produkten (zie de mascara van lancome), maar Chanel blijft. En oh, ze hebben zo’n fijne najaarscollectie. Even mijn drie favorieten op een rijtje.

…Op de bovenste foto staat een ‘ exclusief ‘ van de make up studio uit Parijs: de Pink Lame. Een ogenschaduw die geinspireerd is op de textuur van het bekende Chanel mantelpakje. Een combi van zilveren, gouden en roze tinten zorgen voor een glanzende roze poeder waar je alle kanten mee op kunt. Een vriendin was zo lief om het me cadeau te geven en ik kan U vertellen: het is de fijnste ogenschaduw van dit moment. Natuurlijk kun je het ook op je wangen en/of jukbeenderen doen voor een lichte, roze blos.

Natuurlijk kan ook die andere ogenschaduw klassieker niet ontbreken: Les 4 Ombres Quadra Eye Shadow. Zoals deze op de foto. Dit zijn vier kleuren die zorgen voor een zachte, zijden look. Het fijnste van deze kleuren is dat je ze uitermate goed kunt mengen. Voor overdag gebruik je alleen roze en bruine tint en als je ‘s avonds uitgaat breng je het nat op en gebruik oje nder meer de donkere tint als eyeliner. Het is zo’n beetje de enige ogenschaduw die een goede regenbui overleeft…

Om de look af te maken: de Rouge allure luminous satin lip colour op je mond maakt het af. Het is een combi van een verzorgende lipstick en gloss die uren lang blijft zitten (en dat terwijl de lipstich dat niet pretendeert..)

Have a Chanel nazomer…

Lees ook:Bye bye highlights in je haar
Lees ook:De do’s en don’ts van je roze jurk
Lees ook:Make up met Tom Ford deel 2
Lees ook:Metallic in de mode
Lees ook:Chanel-Pod!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Have a Chanel make up nazomer…

  1. Melissa

    Hoera! Op naar de Bijenkorf!!!

      /   Reply  / 
  2. Eva

    die bovenste lijkt me wel mooi, maareh…wat is de prijs?:P

      /   Reply  / 
  3. danielle

    @ Eva. Gemiddeld kosten de exclusieve produkten van Chanel rond de 50 euri.

      /   Reply  / 
  4. Melissa

    En de net iets minder exclusieve produkten, zoals Les 4 Ombres Quadra Eye Shadow?

      /   Reply  / 
  5. Danielle

    @ melissa. daar ben je zo ook wel een dikke veertig euri voor kwijt.

      /   Reply  / 
  6. Saskia

    Kijk gewoon ff op ebay…
    Heb je voor goedkopen als je mazzel hebt..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>