Model Angela Lindvall gaat voor evergreen

Het Amerikaanse fotomodel Angela Lindvall gaat helemaal aan de ecochic. De oprichtster van de Collage Foundation was al groen en sociaal bezig, maar lanceert nu ook nog eens een exclusief ecovriendelijk t-shirt.

Modewebshop Yoox en het milieu- en sociaalverantwoordelijke modemerk Edun Live lanceerden op 29 juni 2009 een serie exclusieve t-shirts. Het Amerikaanse fotomodel Angela Lindvall is de eerste celeb die een shirt voor de collectie ever.green ontwierp.

Ever.green zal bestaan uit verschillende ecovriendelijke t-shirts, die worden ontworpen door celebs en exclusief te koop zijn via Yoox. Een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan milieuorganisatie Green Cross International.

Yoox voert al langer een milieubewust beleid, met het gebruik van verantwoord verpakkingsmateriaal en de verkoop van negen ecomerken en een collectie vintage. De samenwerking met Edun Live, het kledingmerk van Bono en zijn vrouw Ali Hewson, resulteert dit jaar in de serie ever.green. Met de hulp van alle celebs (achter Green Cross International schuilt onder andere Mikhail Gorbachev!) moet het toch lukken om ecochic een stapje verder te brengen, zou ik zeggen.

Lees ook:Ontwerp een t-shirt voor Bono en Ali
Lees ook:Bono’s ethische kleding wordt een maatje groter
Lees ook:Lara Stone, Kate Moss en Naomi Campbell topless in Vogue
Lees ook:Exclusieve t-shirts van jong Nederlands modetalent
Lees ook:Craig Green x Björn Borg capsule collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>