Craig Green x Björn Borg capsule collectie

De langverwachte Craig Green x Björn Borg collectie is sinds half oktober online te koop via www.bjornborg.com. De Engelse ontwerper Craig Green haalde inspiratie uit zowel licht als schaduw voor de nieuwe unieke samenwerking met Björn Borg. De limited edition sport fashion capsule collectie is unisex en bestaat uit kleding en underwear. De veelbesproken award winnende Britse mode ontwerper Craig Green is één van Engelands meest geliefde menswear ontwerpers van dit moment. Bekend door zijn Aziatische geïnspireerde strakke ontwerpen, geeft Green door middel van deze limited collectie een eerbetoon aan tennis icoon Björn Borg en zijn erfgoed. De samenwerking is voor de Britse designer een debuut in het ontwerpen van een volledige sportkleding collectie.

De Craig Green x Björn Borg capsule collectie bevat 18 unieke sportitems, waarvan vijf onder performance sport vallen. De monochrome collectie, volledig zwart en crème wit, wordt  exclusief verkocht in geselecteerde retailers zoals Opening Ceremony in New York, Wild Style LA, Storm in Kopenhagen, Yme Studios in Oslo, Temporary Showroom in Berlijn en Selfridges in Londen, maar ook wereldwijd via bjornborg.com. Prijzen liggen tussen de €30,- en €450,-.

Lees ook:Björn Borg lanceert SS16 Limited Edition Sport Couture capsule collectie
Lees ook:Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm
Lees ook:Björn Borg showt ´See now, Buy now´ collectie in Royal Tennis Hall
Lees ook:Karl Lagerfeld sports Zalando
Lees ook:Björn Borg tekent Olymisch kampioen Koen Verweij als brand ambassador

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>