Ontwerp een t-shirt voor Bono en Ali

Edun, het ecolabel van Bono en zijn vrouw Ali Hewson, organiseert een ontwerpwedstrijd. De opdracht? Ontwerp een t-shirt met het thema respect voor mens en milieu en wie weet neemt Edun het in productie!

Mode met respect voor people & planet. Dat is het thema van de wedstrijd die ecolabel Edun organiseert vanwege het vijfjarige bestaan van Made-by, de Nederlandse organisatie die modemerken helpt bij het verduurzamen van hun kleding. Het modebedrijf van Bono en zijn vrouw Ali Hewson heeft een hele bijzondere prijs voor de fashionista die het mooiste t-shirt ontwerpt: de creatie wordt door Edun Live in productie genomen en in heel Europa verkocht.

De wedstrijd, die plaatsvindt vanwege het vijfjarige bestaan van Made-By, duurt nog tot 31 oktober 2009. In november worden de inzendingen op de website van Edun getoond en kunnen modeliefhebbers hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Uit de tien ontwerpen met de meeste stemmen wordt door een jury de winnaar gekozen.

Op de foto: T-shirt van Edun Live

Lees ook:Model Angela Lindvall gaat voor evergreen
Lees ook:Bono’s ethische kleding wordt een maatje groter
Lees ook:U2-zanger Bono in nieuwe Louis Vuitton campagne
Lees ook:Gedoe rond productie kledinglijn Bono
Lees ook:Contest: ontwerp je eigen T-shirt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>