Pirates of the fashion

Dat piraten heel sexy konden zijn wisten we al na het zien van Pirates of the caribbean, maar dat ze ook over een zeer hoog fashion-gehalte beschikken is redelijk nieuw. De romantische marine-look van afgelopen zomer wordt doorgezet in een ruigere en gevaarlijke versie.

Overal zien we de bekende doodskoppen terug. Zowel in de winkels als bij de grote sterren. Kate Moss in een McQueens of de rock’n roll piraten stijl van Keith Richard.

De ‘pirate-look’ is in upcoming, en zullen we volgend zomer ook zeker veel gaan tegenkomen. Doodskoppen op Allstar-gympen, H&M bloesjes, designer sjaaltjes en zelfs op de nieuwe Friis and Company tassen siert een doodskop.

Ook Alexander McQueen in dol op de ruige piratenstijl. In zijn nieuwe collectie besteed hij hier dan ook veel aandacht aan. Met als topstuk een paar hooggehakte leren zeeroverslaarzen.

Lees ook:Friis & Company, meer dan alleen een tas…
Lees ook:De fashion no-no’s van deze zomer
Lees ook:Celebs gaan voor boyfriend jeans
Lees ook:Grijze zomerse muizen in 2007
Lees ook:Welke kleuren dragen we deze zomer?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pirates of the fashion

  1. Doodshoofden

    “Dat piraten heel sexy konden zijn wisten we al na het zien van Pirates of the caribbean, maar dat ze ook over een zeer hoog fashion-gehalte beschikken is redelijk nieuw.”

    Voor Odd World niet. Zij weten dat the bad guys een zekere aantrekkingskracht hebben. Zo hebben zij een enorme selectie aan juwelen met doodshoofden etc. Zodat je aan je pirate-look kunt werken!

    http://www.oddworld.be/page.php?titleid=573&language=NL

      /   Reply  / 
  2. pirate

    De Pirate Style vond ik écht mooi met die knie broeken en laarzen eronder enz..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>