De fashion no-no’s van deze zomer

Hete zomerdagen zijn dé gelegenheid om een modeflater te begaan. Kijk dus uit met die fringe bikini’s, ultrakorte shorts en gele jurken!

Gele jurken, felroze lipstick, polkadots, sjaaltjes. Wat kan nu eigenlijk wel en wat kan niet deze zomer? De Amerikaanse Glamour liet fotografen de straat op gaan en lezeressen vervolgens beslissen: een no-no of een definite do.

De fringe bikini’s kunnen, net als het ondergoed dat als badkleding wordt gedragen, duidelijk niet. Ook tassen en jassen met striphelden zijn (voor volwassenen) een no-no. Een short short is een definite do, maar een microshort is een risico – het tonen van een onderbil is een onvergeeflijke misser.

De lezeressen en redactie van Glamour waren enigszins verdeeld over de vraag of felroze lipstick en gewaagde schoenen nu hip zijn of niet. Eensgezind zijn de voorstanders van fietsen, sjaaltjes, gele jurken kledingstukken met stippeltjesprint. Daar kan je je deze zomer dus zeker mee op straat vertonen!

Op de foto: Fringe bikini van Ondademar

Lees ook:Gratis aviator-zonnebril bij Glamour
Lees ook:National Glamour Day feestelijk van start met champagne-onbijt
Lees ook:Win shoppingmoney voor National Glamour Day & Night
Lees ook:National Glamour Day 2011 feestelijk van start
Lees ook:National Glamour Day nu ook ‘s avonds en ‘s nachts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>