En weer eens iets anders dan die eeuwige vuitton handtas

Vergeet die eeuwige nep Louis Vuitton handtas, iedereen heeft al zo’n nepperd. Of het nu gekocht is in Berverwijk, een markt in Beijing of je er een godsvermogen voor hebt neergelegd in de PC: jammer dan. De Vuitton bandana is nu helemaal in. Dat las ik op www.handbag.com. Die meiden beschouwen dit als musthave. En eerlijk gezegd, ze hebben zoooo gelijk. Een Vuitton- bandana is zoveel origineler dan zo’n veelvuldig gekopieerde tas. En je bent nog eens helemaal up to date met de trend: een sjaal in je haar.

Lees ook:Femke Halsema wil consumentenboycot Louis Vuitton
Lees ook:Marc Jacobs over de najaarscampagne van Louis Vuitton – video
Lees ook:Madonna poseert voor Louis Vuitton
Lees ook:Lara Stone & Louis Vuitton: de eerste beelden
Lees ook:The Simpons in de Hapers Bazaar

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “En weer eens iets anders dan die eeuwige vuitton handtas

  1. Liz

    Leuk! Kan niet wachten om tenminste één goedkope versie te scoren. Niet zo’n goedkope nepperd maar iets heel erg roze.

      /   Reply  / 
  2. Renaat

    Ik haat de Louis Vuitton tassen, tenminste die met dat logo. Dat heeft vast te maken met de grote hoeveelheid rip offs die ik zie lopen. Maar eerlijk is eerlijk, deze sjaaltjes zijn best ok. Daar kan iemand mij best een plezier mee doen!

      /   Reply  / 
  3. Elle

    Het fascineert me altijd dat we met zijn allen er als reclameborden bij willen lopen. Gratis reclame voor die merken maken. Ik hou niet van grote opzichtige logo’s op kleding. Het draait om jou, niet om het merk.

      /   Reply  / 
  4. Danielle

    Elle, is ook zo. Maar ik vind deze bandana wel errug mooi. Maar het fijne is, je doet desnoods net als liz en koopt een soortgelijke bandana zonder logo. Problem solved en je behoudt je identiteit…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>