Madonna poseert voor Louis Vuitton

In augustus lanceert Louis Vuitton een nieuwe campagne met Madonna in de hoofdrol. Women’s Wear Daily publiceert nu al beelden van de advertentie.

Wie: Madonna speelt de hoofdrol in een nieuwe reclamecampagne van Louis Vuitton. De advertenties zijn gefotografeerd door Steve Meisel.

Wat: Een reclamecampagne voor kleding en tassen van Louis Vuitton, waaronder de nodige accessoires met het kenmerkende LV-logo.
Wanneer: De campagne wordt in augustus 2009 gelanceerd, maar Women’s Wear Daily heeft nu al foto’s van de advertenties én behind the scenes.

Waarom: In juni zouden de sneakers die rapper en producer Kanye West voor Louis Vuitton maakte in de winkels liggen. Maar de lancering is vertraagd. Nu hebben we tenminste die foto’s van Madonna om onze Louis Vuitton-verslaving te voeden.

Weetje: Het is de tweede keer dat Madonna verschijnt in een reclame van Louis Vuitton. Volgens Louis Vuitton-topman Antoine Arnault was die eerste campagne een overweldigend succes: alle kleding en accessoires die Madonna toen in de advertenties droeg, waren binnen enkele maanden uitverkocht.

Op de foto: Madonna in de nieuwe campagne voor Louis Vuitton

Lees ook:Lara Stone & Louis Vuitton: de eerste beelden
Lees ook:H&Madge -part deux
Lees ook:Nederlands topmodel gezicht Louis Vuitton
Lees ook:Marc Jacobs over de najaarscampagne van Louis Vuitton – video
Lees ook:Madonna en D&G: eerste foto’s nieuwe campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>