Nederlands topmodel gezicht Louis Vuitton

Topmodel Lara Stone mag in haar handjes klappen. Ze zal niemand minder dan Madonna opvolgen als hét gezicht van de nieuwe Louis Vuitton campagne. Madonna was voor 2009 het gezicht van de campagne van Louis Vuitton. Ze was in diverse campagne-uitingen te zien met de inmiddels bekende LV-oortjes (die ze overigens ook openbaar wel eens droeg). Nu is het echter tijd voor Madonna om haar stokje door te geven.
Het Nederlandse topmodel Lara Stone, dat al meerdere malen op de cover van Vogue te zien was, zal haar vervangen. Zij zal voor het bekende modehuis op de gevoelige plaat worden vast gelegd door topfotograaf Steven Meisel.

 
Op de foto: de officiële campagne van Louis Vuitton waarin Madonna te zien is mét LV-oortjes.

Lees ook:Lara Stone & Louis Vuitton: de eerste beelden
Lees ook:Madonna poseert voor Louis Vuitton
Lees ook:Louis Vuitton trein ook in najaarscampagne
Lees ook:Lara Stone verleidelijk voor Versace
Lees ook:2009 zeer succesvol voor model Lara Stone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>