MIUSE opent in de Amsterdamse Pijp

MiuseMIUSE is een nieuwe concept store, gevestigd aan de upcoming Gerard Doustraat in de Amsterdamse Pijp. De gloednieuwe store is niet alleen een mode-walhalla met buitenlandse fashion brands, maar tevens een mini-gallery met werk van onder andere Judith van den Hoek en Tamara Lichtenstein. Affordable exclusiviteit is waar het bij MIUSE om draait.

FASHION
MIUSE voert merken die tot nu toe nog niet in Nederland verkrijgbaar waren. Naast Australische kledingmerken zoals het street style inspired Finders Keepers, het minimalistische The Fifth Label en het supervrouwelijke Cameo, kun je bij MIUSE ook terecht voor mooie tassen van het Duitse label Tsatsas, zonnebrillen van het Londense Prism en stoere horloges van het Australische The Horse. American Retro en MKT Studio brengen het Parijse je-ne-sais-quoi gevoel binnen het assortiment. Daarnaast worden exclusieve merken van eigen bodem vertegenwoordigd, zoals de fine jewelry van Maria Kooistra, schoenen van L’Enfant Terrible en het sporty-chique kledingmerk Amatør.

ART
Naast het uitgebreide modesegment biedt MIUSE een platform aan bekende en onbekende kunstenaars. Momenteel pronken de bijzondere werken van de jonge Amerikaanse fotografe Tamara Lichtenstein en de getalenteerde Nederlandse illustrator Judith van Den Hoek (bekend van o.a  Vogue, Porter Magazine, The Sunday Times) aan de muren van MIUSE.

MIUSE
Gerard Doustraat 80
1072VW, Amsterdam
www.miuse.nl

Lees ook:Charlie + Mary opent ook webshop
Lees ook:Oilily opent Pop-Up Store in Amsterdam
Lees ook:Afrekenen met het suffige imago van ecomode
Lees ook:AMATØR opent eerste boutique in Amsterdam
Lees ook:Love Stories en AMATØR verklaren elkaar de liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>