Oilily opent Pop-Up Store in Amsterdam

Op 6 maart opent Oilily een pop-up store in het centrum van Amsterdam. Een bijzonder moment, omdat voor het eerst de vernieuwde dames- en kindercollectie in de hoofdstad fysiek getoond zal worden aan winkelend publiek. Tot 15 maart is de winkel te bezoeken aan de Gerard Doustraat 76.

Oilily heeft haar beroemde signatuur een hedendaagse twist gegeven met frisse kleurencombinaties en avontuurlijke materialen. Denk aan speelse details en verfijnde stoffen die op verrassende wijze tot leven worden gebracht. Stuks zo aanstekelijk mooi dat je erin gezien wil worden.

In 1963 werd Oilily opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn. Oilily startte met kinderkleding en was het eerste merk ooit dat het kind zelf in centraal plaatste in het creatieve proces. Het succes van de kindercollectie vloeide voort in de introductie van een damescollectie in 1968. Sindsdien werd Oilily een keurmerk van creativiteit op het gebied van dames- en kinderkleding.

A thing of beauty is a joy forever.

De Oilily Pop-Up Store is geopend tussen 6 en 15 maart op de Gerard Doustraat 76. De winkel is dagelijks geopend tussen 11:00 – 20:00 uur.

Lees ook:Oilily opent eerste winkel
Lees ook:Charlie + Mary opent ook webshop
Lees ook:Avelon opent pop-up store Amsterdam
Lees ook:10DAYS concept store Amsterdam
Lees ook:G-Star RAW store in Citymall Almere officieel geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>