AMATØR opent eerste boutique in Amsterdam

Screen Shot 2016-03-27 at 22.22.01Amatør opent officieel hun eerste brandstore in de Runstraat 26, Amsterdam. In de winkel wordt op dit moment de SS16 collectie verkocht.

“Het was tijd om een volgende stap te nemen, een brandstore in de Negen straatjes. Het ging in een keer heel snel, het was een hectische verbouwing maar ik ben zo blij met het resultaat. Het leukste vind ik dat ik nu de AMATØR wereld met mensen kan delen; het gevoel, de collectie en sfeer ” zegt Eline Starink.

AMATØR is in 2011 opgericht door Eline Starink en wordt in 7 landen verkocht, o.a de Italie, Spanje, Duitsland, UK en de Verenigde Staten. Door haar zakelijke achtergrond in combinatie met haar creatieve inzicht weet Eline met AMATØR een modern beeld neer te zetten dat zowel chic als nonchalant is. AMATØR neemt alles niet te serieus, zij zien imperfecties maar omarmen ze. “The beauty of being an AMATØR.”

Lees ook:Love Stories en AMATØR verklaren elkaar de liefde
Lees ook:Fashion fact: Er wordt minder kleding geproduceerd
Lees ook:Zoe Karssen opent eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Fashion fact: Engelse mode is het meest internationaal
Lees ook:Primark in Amsterdam: eerste Nederlandse flagship store geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>