Ook webshop voor Armani en Valentino

Hoewel de Italiaanse modehuizen Armani en Valentino voorheen niet erg geinteresseerd waren in het openen van een webwinkel, zijn ze nu toch overstag gegaan. Deze maand zullen zij hun webwinkels voor het eerst openen. Als blijkt dat de verkoop via webwinkels goed loopt, zullen de online activiteiten van de merken worden uitgebreid. Eerder deze maand opende de webshop van Roberto Cavalli zijn digitale deuren. Ook Cavalli had daar lang mee gewacht, omdat er vanuit werd gegaan dat men luxe goederen liever in een echte winkel koopt.

Verwacht wordt dat de verkoop van luxe-artikelen via het internet de komende jaren nog meer zal stijgen. Voor dit jaar wordt een stijging van 42% tot 335 miljoen euro voorspeld.

Bron foto: flickr.com

Lees ook:Open je eigen kledingwinkel in Style Boutique
Lees ook:MARIA TAILOR OPENT BRANDSTORE AMSTERDAM
Lees ook:Lanvin voor H&M morgen al op Marktplaats
Lees ook:H&M doet het met Roberto Cavalli
Lees ook:Fashion Museum opent in Fashion Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>