Fashion Museum opent in Fashion Hotel

Het Fashion Museum, dat eerder dit jaar geopend werd, heeft eindelijk een vaste locatie gevonden. Op 7 december zal het museum openen in het Fashion Hotel in Amsterdam. Mode-icoon Edgar Vos en couturier Paul Schulten zullen het Fashion Museum openen. In het museum zullen collecties te zien zijn van toonaangevende couturiers uit binnen- en buitenland. Daarnaast zijn er wisselende exposities van ongeveer een half jaar en wordt er een mode-bibliotheek ingericht.

Het Fashion Hotel (en dus ook het Fashion Museum) is gevestigd tegenover het World Fashion Centre.

Op de foto: de eigenaren van het Fashion Hotel.
Foto: Tess van Daelen

Lees ook:Edgar Vos krijgt ereplaats in Fashion Museum
Lees ook:Fashion.blog here I am!
Lees ook:Het eerste Amsterdamse modehotel is open
Lees ook:Fashion.blog bezoekt Berlijn
Lees ook:Forever 21 opent vestiging aan de Kalverstraat in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>