MARIA TAILOR OPENT BRANDSTORE AMSTERDAM

Wanneer je de brandstore van Tailor&Elbaz in de Amsterdamse 9 Straatjes binnenloopt, waan je je direct in de wereld van Maria Tailor. De boetiek is een echte beleving voor de consument door de glamoureuze collectie in combinatie met het stijlvolle winkel interieur. Het gebruik van zwart, wit en goud geeft de winkel een internationaal karakter.

“De brandstore in Amsterdam is een nieuwe stap voor mij. Naast de verkoop in meer dan 170 winkels in Nederland en een sterk groeiende online-verkoop, is de uitbreiding met eigen winkels altijd al één van mijn dromen geweest. Ik vind dit echt een toevoeging voor onze klanten. Omdat ik het boetiekgevoel wil terugbrengen, heb ik gekozen voor de 9 Straatjes. Amsterdam is de plek waar ik zelf ook woon, dus dit maakt het natuurlijk wel extra bijzonder. We hebben de afgelopen weken met het team hard gewerkt om alles op tijd af te hebben, en zie hier het resultaat, ik ben supertrots!”, aldus Maria Tailor.

Afgelopen maart opende het label al haar eerste brandstore in de Stokstraat in Maastricht. Ook stond er met de opening van de brandstore in Amsterdam weer een feestelijke opening op het programma. Volop pers en bekende Nederlanders zorgden voor een enorme toeloop in de Oude Spiegelstraat.

Designer en oprichtster Maria Tailor staat alleen aan het roer en maakt de beslissingen tot in de kleinste details. Naast het winkel concept ontwerpt zij ook alle collecties helemaal zelf.

“Met mijn collectie wil ik een designer look&feel uitstralen die betaalbaar is. Op deze manier kan iedereen er fabulous uitzien.”

Tailor&Elbaz is momenteel al actief in 6 landen en heeft 2 eigen brandstores. Geheel op eigen wijze wist het ook in 2015 haar omzet te verdubbelen. De ambitie is om meer eigen winkels in Nederland te openen.

Lees ook:DESIGNER MARIA TAILOR GAAT SOLO, TAMARA ELBAZ VERLAAT MODEBRANCHE
Lees ook:Maria Tailor en Tamara Elbaz starten kledingmerk “Tailor & Elbaz”
Lees ook:Maria Tailor showt haar SS17 collectie in de A’DAM Lookout
Lees ook:Stijlvol de winter in met de nieuwe collectie van Maria Tailor
Lees ook:Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>