Rosefield introduceert THE WEST VILLAGE Collectie

Het Nederlandse horlogemerk Rosefield lanceert vandaag een gloednieuwe collectie met unieke details. Delicate ringen sieren de horlogebandjes en geven deze collectie een geheel eigen gezicht. Dit keer haalt het merk zijn inspiratie uit de iconische en van oudsher tikje rebelse buurt West Village.

De inspirerende West Village is een buurt in New York. De wijk behoorde ooit aan de avant-garde, aan kunstenaars, muzikanten en vrijbuiters – en dat voel je. Rosefield liet zich inspireren door de free-spirited Europese sfeer die er heerst en vertaalde dat in verleidelijke, vrouwelijke horloges met een vintage-chic uiterlijk. Een must voor elke cool girl.

THE WEST VILLAGE collectie is losjes en nonchalant. De fluweelzachte nubuckleren bandjes in poederpastels en klassiek zwart, olifantgrijs en nachtblauw hebben een cleane afwerking zonder stiksels. Bijzondere detail zijn de verschillende delicate ringen om het bandje, uniek voor elke kleur. De horloges hebben een slanke kast en de fluwelige nubuckleren band is handgemaakt.

Lees ook:TIME TO DRESS UP WITH ROSEFIELD WATCHES
Lees ook:Triwa lanceert nieuwe serie horloges én zonnebrillen
Lees ook:Rosefield watches en Maybelline New York lanceren Valentijn actie
Lees ook:Maasmechelen Village plaatst reusachtige Converse Gymp
Lees ook:ROSEFIELD introduceert NEW BLUE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>