Triwa lanceert nieuwe serie horloges én zonnebrillen

Je kent Triwa waarschijnlijk van de horloges, maar inmiddels produceert het Zweedse ook zonnebrillen.De klassieke modellen hebben een moderne look en zijn geïnspireerd op de zomers in Stockholm, die kort maar krachtig zijn.

Op horlogegebied staat Triwa ook niet stil. Het merk lanceerde onlangs weer een nieuwe serie stijlvolle klokjes met onder meer bandjes van gevlochten leren (voor de dames) en sportief nylon (voor de heren).

Aardig aan de uitgebreide Triwa collectie is dat er voor iedereen wel een passend model tussen zit. De exemplaren in felle kleurtjes als turquoise, lila en zalmroze zijn sportief maar vrouwelijk.  De modellen met gekleurde leren bandjes hebben meer een unisex uitstraling.

Voor een merk dat pas sinds 2006 bestaat, timmert Triwa hard aan de weg. Wij zijn benieuwd waar dit Zweedse label na horloges en zonnebrillen nog meer mee zal komen.

Lees ook:Triwa introduceert stijlvolle zomercollectie horloges
Lees ook:Triwa lanceert kleurrijke Beirut Bazaar collectie
Lees ook:Fromanteel horloges viert éénjarig bestaan met Clockmaker’s Pack
Lees ook:Bling-horloges vieren jubileum
Lees ook:De horloges van Tritoni Watches zijn leuk!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Triwa lanceert nieuwe serie horloges én zonnebrillen

  1. Inass

    Oh wat leuk, erg apart!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>