De horloges van Tritoni Watches zijn leuk!

Je ziet ze opeens overal: de unisex horloges van Tritoni Watches.  Het merk uit Stockholm is sinds dit jaar in Nederland verkrijgbaar en loopt aan alle (online) publicaties te zien als een speer.  Maar wat is er dan zo bijzonder aan deze horloges zul je denken?  Nou heel simpel: de look.  Je kunt er namelijk niet alleen de tijd van af lezen, maar ze doen het ook heel goed als edgy accessoire zonder al te veel pushpas en blingbling. ( ohnee, ik mag dit woord eigenlijk NIET meer gebruiken anno nu. Vergeef me!)

 

 

Tritoni Watches zijn gemaakt van plastic en roestvrij staal. Maar denk bij plastic nou niet direct aan de kermishorloges van vroeger want daar lijken ze in verre van niet op. (behalve dan dat ze ook lekker licht zijn).  De Horloges worden o.a. gedragen door sterren (denk Madonna en Siena Miller) en de modellen van Sweden's Next Topmodel.  En dat getuigt toch van smaak.  

Ook fijn; de collectie van Tritoni is lekker uitgebreid. Voor echte hipkippen hebben ze deze zomer exemplaren in knallende kleuren als paars en fluoroze, maar voor de minder kleurrijke types hebben ze ook witte/transparante exemplaren, eventueel met een gekleurde wijzerplaat.  Het leukste is natuurlijk om een verzameling te hebben zodat je bij elke outfit een ander kleurtje kunt kiezen maar dan mag je wel een klein beetje gaan sparen want de  prijzen beginnen vanaf € 85,- 

 

 

 

Lees ook:Van een 2toolate kan je er nooit genoeg hebben
Lees ook:Bling-horloges vieren jubileum
Lees ook:Unisex horloges zijn wél sexy
Lees ook:TooLate Watches: de kleurrijkste horloges
Lees ook:Triwa lanceert nieuwe serie horloges én zonnebrillen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>