Fromanteel horloges viert éénjarig bestaan met Clockmaker’s Pack

fromanteelHorlogelabel Fromanteel bestond afgelopen week precies één jaar. En om dat gegeven extra kracht bij te zetten, besloten de twee heren achter Fromanteel een limited edition clockmaker’s pack uit te brengen. Donderdag 8 juli presenteerden zij dat aan de pers.

De clockmaker’s pack bestaat uit een leren mapje met daarin allerlei vakjes. In die vakjes vind je onder andere twee losse vintage horloge-klokjes en drie verschillende leren bandjes. Bovendien zit er een tool-setje in. Het hele idee van de clockmaker’s pack is namelijk dat je eigenhandig je gewenste horloge samen kunt stellen.

En dat blijkt erg eenvoudig. Binnen enkele stappen heb je je tailor-made horloge in elkaar zitten. Heb je de volgende dag zin in een hele andere look dan pas je het horloge gewoon weer aan.

De clockmaker’s pack van Fromanteel kost achthonderd euro. Een aardig bedrag, maar je krijgt er (eigenlijk) dan ook meerdere horloges voor terug. Er zijn slechts vijfentwintig exemplaren van gemaakt dus als je interesse hebt, moet je snel zijn.

Meer informatie vind je op: Fromanteel.nl

Lees ook:Tijdloze horloges met een fashion focus
Lees ook:Dé Ice-Watch voor trick-or-treatliefhebbers. Spooky fun gegarandeerd!
Lees ook:Unisex horloges zijn wél sexy
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt
Lees ook:Lucky bracelet voor Pink Ribbon

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Fromanteel horloges viert éénjarig bestaan met Clockmaker’s Pack

  1. Geert

    Wat is dit gaaf, zeg!
    Ik heb al zoeven op hun site gekeken en het kriebelt toch wel even om er eentje aan te schaffen. Viel kerst maar in augustus! :)

      /   Reply  / 
    1. Dave

      Heb de pack al te koop gezien bij een winkel in Amsterdam!
      erg cool

        /   Reply  / 
  2. Malou

    Schijnt allemaal nep te zijn, horloges komen kant en klaar uit een catalogus van chronowatches.nl, merkje van Fromanteel er op en dat is het. Gaat wel ver dat ze durven te zeggen de ontwerpen zelf getekend te hebben. Enige wat ze doen is de inkoopprijs verdubbelen.

      /   Reply  / 
  3. Marije

    Klopt! Zo nep als wat. Bij fromanteel betaal je € 349,- voor een horloge die je via internet kan kopen voor € 115,-. De enige kosten die Fromanteel er aan heeft gehad is er een limited edition nummer in graveren….. Bizar!!!

      /   Reply  / 
  4. Richard

    Het is pure oplichting!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>