TIME TO DRESS UP WITH ROSEFIELD WATCHES

December is dé tijd om eens goed uit te pakken, er extra mooi uit te zien en om cadeautjes uit te delen. Daarom krijg je in December bij aankoop van een Rosefield horloge via www.rosefieldwatches.com een elegant armbandje cadeau. Een Rosefield horloge wordt daarmee een nog leuker cadeau voor de feestdagen!

Het ontwerp
Geheel in lijn met de bestaande horlogecollecties heeft Rosefield gekozen voor een minimalistisch en tijdloos ontwerp. De armbandjes zijn één voor één met de hand gemaakt van een fijngeweven zijden draad en worden uitgebracht in een stijlvolle, robijnrode kleur. De perfecte kleur om je outfit tijdens de feestdagen helemaal mee af te maken.

De armbandjes zijn daarnaast uitgerust met een subtiel koperen plaatje waarin het Rosefield logo is ingegraveerd. Deze zijn beschikbaar in een zilver-, goud-, of roségouden kleur, zodat het armbandje perfect gematcht kan worden met de kleur van het aangekochte horloge.

De ‘aantrek’ sluiting van het bandje is bovendien gemakkelijk af te stellen zodat deze om elke pols past.

Time to dress up
Tijdens de feestdagen wil iedereen er nét iets leuker en feestelijker uitzien dan normaal. Daarom is het volgens Rosefield deze maand: ‘Time to dress up’.

Een Rosefield horloge die wordt gedragen met dit stijlvolle, verfijnde armbandje is dé finishing touch van je look tijdens de feestdagen.

Lees ook:ROSEFIELD introduceert NEW BLUE
Lees ook:Rosefield watches en Maybelline New York lanceren Valentijn actie
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt
Lees ook:Speciaal voor de feestdagen introduceert Oral-B drie Limited Edition elektrische tandenborstels
Lees ook:STRASS SIERADEN: KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN MET DEZE EYECATCHERS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>