TOPSHOP PRESENTEERT TAYLOR HILL VOOR HERFST WINTER CAMPAGNE 2016

Screen Shot 2016-08-28 at 19.50.49

Topshop is enthousiast Taylor Hill te mogen aankondigen als het gezicht van de 2016 wereldwijde herfst winter campagne, die op donderdag 25 augustus 2016 gelanceerd wordt.

In haar debuut campagne voor Topshop, is Taylor te zien in de herfst- en wintercollectie, gestyled door Topshop’s Creative Director, Kate Phelan, in een reeks foto’s geschoten in New York door de geprezen fotograaf Giampaolo Sgura. De campagne zal wereldwijd in winkels, reclames, online en op social media platformen te zien zijn.

Topshop heeft bovendien een speelse film gemaakt met Taylor en haar hond, Tate, in de hoofdrol, die wereldwijd in première is gegaan op maandag 25 juli, 2016. Klik hier voor de film.

Kate Phelan, de Creative Director van Topshop, licht toe: “Taylor heeft in februari 2016 in de UNIQUE show gelopen – zij is een social supermodel en een jonge vrouw met stijl en persoonlijkheid; ze is ieder Topshop meisje in één. Of ze nou een tomboy in jeans is, glamorous in cocktail of mooi is in polkadots, ze is Topshop’s ultieme girlcrush.”

Lees ook:ZALANDO LANCEERT TOPSHOP AT ZALANDO CAMPAGNE, WAAR JE OOK BENT.
Lees ook:De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN
Lees ook:Kerstcollectie van Kate Moss voor Topshop
Lees ook:Kate Moss toont nieuwste Topshop collectie
Lees ook:Najaarscollectie 2009 van Kate Moss voor Topshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>