Najaarscollectie 2009 van Kate Moss voor Topshop

Kate Moss houdt nog steeds van Topshop. De najaarscollectie die ze dit jaar voor de Britse fast fashion keten ontwierp, ligt sinds 27 augustus in de schappen. Glamour, eighties & grunge zijn de kernwoorden.

Wie: Engelands hipste fast fashion keten Topshop komt weer met een exclusieve collectie van topmodel Kate Moss.
Wat: Voor haar najaarscollectie voor 2009 liet Kate Moss zich inspireren door de glamour en grunge van de jaren tachtig. Dat levert onder andere oversized jassen van nepbont, een leren pencil skirt en tunieken met vlinderprints op.
Waar: Voor de nieuwe lijn van Kate Moss voor Topshop zal je helaas een tripje naar Engeland moeten maken. Maar online bestellen kan ook. (Lichtpuntje: de Engelse pond staat dankzij de recessie lekker laag).

Waarom: Er zijn weinig celebs die zo verdienstelijk ontwerpen als Kate Moss. De nieuwe collectie voor Topshop staat weer bol van de must-haves en überhippe items. Denk: slanke zwarte jurkjes met studs, topless avondjurken met een vintage feel en het soort knitwear waar je nooit genoeg van kunt hebben.

Weetje: De vintage look van de nieuwe collectie van Kate Moss voor Topshop is geen toeval, want het supermodel is al jarenlang fan van doorleefde fashion items. Die geven glamour en originaliteit aan je outfit en zijn (vaak) nog betaalbaar ook, zei Kate onlangs tegen de Times.

Op de foto: Kate Moss in een van de outfits uit haar najaarscollectie 2009 voor Topshop

Lees ook:Kerstcollectie van Kate Moss voor Topshop
Lees ook:Kate Moss toont nieuwste Topshop collectie
Lees ook:Breng Topshop naar Nederland!
Lees ook:Topshop is aan het pieken
Lees ook:Kate Moss komt op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>