De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN

Maandag 2 september openen TOPSHOP en TOPMAN op feestelijke wijze hun deuren in de Bijenkorf Amsterdam. Zaterdag 31 augustus fietsen modellen tussen 13.00 en 16.00 uur door de binnenstad van Amsterdam om TOPSHOP en TOPMAN-ballonnen uit te delen aan het winkelende publiek.

Op maandag 2 september om 11.00 uur gaat de opening feestelijk van start. Zo komen VIP’s, waaronder de band Valerius en actrices Hannah Hoekstra en Eva van de Wijdeven, in een Britse dubbeldekkerbus langs om de opening te vieren. Voor de eerste honderd bezoekers is er een TOPSHOP- of TOPMAN-goodie.

Lees ook:TOPSHOP TOPMAN opent op 26 februari in Amsterdam
Lees ook:Topshop opnieuw naar Nederland
Lees ook:Topshop verkoopt vanaf september bij Zalando
Lees ook:Topshop geopend in Amsterdam
Lees ook:Pull&Bear brand store in Amsterdam geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>