TOPSHOP TOPMAN opent op 26 februari in Amsterdam

TOPSHOP TOPMAN opent op 26 februari 2015 om 11.00 uur de eerste flagship store op het Europese vasteland op de Amsterdamse Kalverstraat 48/52 midden in het historische centrum van Amsterdam. De winkel heeft een oppervlakte van 1170 m2 en is verdeeld over drie etages met op de begane grond en de eerste verdieping TOPSHOP en op de benedenverdieping TOPMAN. Ter viering van de opening zijn een aantal Amsterdamse limited editions uitgebracht.

Met een continue wisselend assortiment – met elke week 300 nieuwe stuks – geniet de stijlbewuste klant volop van de verschillende collecties van het iconische Britse merk. De Unique catwalkcollectie wisselt elk modeseizoen. De Boutique lijn is een meer premium, limited en luxe lijn. Daarnaast zijn de bekende designer collaborations verkrijgbaar en vanzelfsprekend zijn ook dé must-have pieces uit TOPSHOP’s Denim-, Beauty- en Trendlijn beschikbaar in de nieuwe Amsterdamse flagship store.

TOPSHOP Fullservice
De TOPSHOP Beauty afdeling bevindt zich op de begane grond waar een team van make-up consultants paraat staat om persoonlijk beauty advies te geven. Op de begane grond is TOPSHOP’s Stylist Service beschikbaar, een service op afspraak in de privé kleedruimtes waar men opgevangen zal worden in de loungeruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich TOPSHOP’s schoenen-, accessoire- en lingerie-afdeling en ook daar kan men rekenen op de beste service.

TOPMAN | Amsterdam-collectie ter introductie van de winkel
Om de opening te vieren heeft TOPMAN vijf exclusieve items ontworpen welke alleen verkrijgbaar zijn in de Amsterdamse flagship store. Deze limited edition designs zijn een mix van jersey T-shirts en -truien die een eer bewijzen aan de stad Amsterdam. De stukken zijn verkrijgbaar naast het beste wat TOPMAN te bieden heeft: de premium LTD collectie, een sterk denim aanbod, de kenmerkende TOPSHOP pakken en de trendcollectie met een casual focus die past bij de Amsterdamse consument.

Lees ook:De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN
Lees ook:Topshop opnieuw naar Nederland
Lees ook:Topshop is aan het pieken
Lees ook:River Island opent winkel in Rotterdam
Lees ook:Topshop verkoopt vanaf september bij Zalando

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>