De goedkoopste trouwjurk scoor je voor 29,99 bij Zeeman

unnamedDe trouwjurk kost vaak meer dan 1000 euro, maar is dat echt nodig? Zeeman vindt van niet. Daarom gingen zij de ultieme uitdaging aan met de grootste kledinguitgave in het leven van een vrouw. Je draagt hem toch maar een keer als het goed is.

Net als Zeeman’s andere kleding, hebben ze hun trouwjurk door hun eigen stylisten laten ontwerpen. Ze hebben gekozen voor materialen die er goed uitzien, maar niet duur zijn. En ze hebben er niet 1 maar veel laten maken bij een leverancier die ze goed kennen. Niet op maat gemaakt, maar in 4 standaardmaten, met een stretch bovenkant waardoor hij veel vrouwen past. De rok is bewust extra lang gemaakt, zodat hij eenvoudig op de juiste lengte kan worden gemaakt.

Zo is Zeeman: “We doen zoveel mogelijk zelf en we bedenken altijd of het nóg eenvoudiger kan. Zo lukt het ons om verantwoorde kwaliteit te bieden voor de laagst mogelijke prijs. Een prijs waardoor heel veel mensen plezier van onze artikelen hebben. Onze trouwjurk kost 29,99 euro. En daar zijn we trots op.”

Lees ook:Zeeman lanceert ludieke Destroy Your Jeans campagne
Lees ook:Bas Kosters For Zeeman – extra info
Lees ook:Zeeman wint prijs met boxercampagne
Lees ook:Gratis gele hipster Zeeman immens populair
Lees ook:Livera lanceert bh met perfecte pasvorm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>