Livera lanceert bh met perfecte pasvorm

Ze maakt geen deel uit van de collectie Yolanthe’s Choice, maar de nieuwe fit to perfection bh van Livera is qua prijs-kwaliteitverhouding ongetwijfeld een goede keuze.

Een bh die nog geen 23 euro kost, maar wel de perfecte pasvorm heeft. Dat is de fit to perfection bh die Livera dit najaar lanceert. De niet al te spannend uitziende bh belooft een natuurlijk decolleté en een prettig draagcomfort.

In veel opzichten is de fit to perfection, die trouwens geen onderdeel uitmaakt van Livera’s Yolanthe’s Choice of Dyanne Collectie, een basisstuk. De bh is verkrijgbaar in wit, is niet voorzien van frutsels, strikken of kant, en wordt uitgevoerd in uiteenlopende maten (van 70 tot 85 en van A tot en met E). Handig is dat de bandjes verstelbaar zijn, waardoor je de bh ook als halter of gekruist kunt dragen.

Lees ook:Yolanthe niet door Livera gedumpt
Lees ook:Gaan Yolanthe en Livera ook uit elkaar?
Lees ook:Deze lingerie draagt Yolanthe op haar huwelijksdag
Lees ook:Lingerielijn Dyanne Beekman
Lees ook:En nog een WK bikini…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>