Lingerielijn Dyanne Beekman

Waarschijnlijk had je het al vernomen, maar ook imagostyliste Dyanne Beekman heeft een eigen modelijn. ( Inmiddels Bn’er nummer 101?!) Voor de verandering eens een keer geen kledinglijn maar een heuse lingerielijn. De presentatrice van Passion for fashion heeft samen met Livera een stijlvolle collectie ontwikkeld die vanaf 6 november in de Livera winkels verkrijgbaar is.

Als styliste weet Dyanne hoe belangrijk het is om goede lingerie te dragen. Het is natuurlijk doodzonde om onder een duur shirtje de verkeerde BH te dragen. ‘Z’n shirtje komt niet tot zijn recht op lingerie met een slechte pasvorm’, aldus Dyanne. En daarom is ze zelf aan de slag gegaan. Het resultaat is een basic lingerielijn met BH’s, hemdjes, slips en strings, gemaakt van zeer soepele stof met een perfecte pasvorm. Elk artikel is voorzien van een mooi bedeltje, waardoor de lijn heel herkenbaar is.

 

Als je er 6 november snel bij bent krijg je een bedelarmbandje cadeau,( altijd leuk!) en bij elke aankoop die volgt krijg je een nieuw bedeltje. Voor aan je armband , of je nieuwe aankoop. Voor de prijzen hoef je het ook niet te laten. Een Bh kost rond de € 29,95 en broekjes vanaf € 9,95. Klik alvast hier voor een voorproefje.

 

Lees ook:Livera lanceert bh met perfecte pasvorm
Lees ook:Win een DYANNE Jeans van Dyanne Beekman
Lees ook:Dyanne Beekman ontwerpt voor McDonalds
Lees ook:Yolanthe niet door Livera gedumpt
Lees ook:‘Mijn droom is dat elke vrouw goed gekleed kan gaan…’

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Lingerielijn Dyanne Beekman

  1. Melissa

    Dit ga ik zeker weten aan mij voorbij laten gaan. Ik vind de adviezen van Dyanne altijd bijzonder slecht en haar make-vers zijn dramatisch!

    Een lingerie-lijn van Trinny & Susannah, daarvoor zou ik in de rij gaan staan. Maar Dyanne Beekman die iedereen in een zwarte baggy broek hijst en al vijf jaar met dat plakkerige haar rondloopt… nee bedankt. Dat noemt zichzelf dan ‘styliste’…

      /   Reply  / 
  2. dyan

    Ik ben het totaal niet met Melissa eens. Dyanne is naar mijn idee de best geklede vrouw van nederland. Ik kijk ook altijd met plezier naar haar Tv-progamma ‘Passion for Fashion’, en de ideeën zijn super. Ook kijk ik vaak op haar site voor de nieuwste mode trends van dit moment. Ik vind haar super en haar kleding inspireert me enorm. En het is echt heel erg leuk dat ze een mooie & betaalbare lingerielijn opstart. Ik heb de voorproefjes al bekeken. Echt helemaal mijn smaak; simpel maar toch sexy. Dyanne beswijst maar weer dat je er niet verplicht halfnaakt bij hoeft te lopen om sexy te zijn.

      /   Reply  / 
  3. Albert

    Niet dat het mij stoort dat iemand (Mellisa) de adviezen van Dyanne niet geslaagd vindt, een oeverloze/zinloze smaakdiscussie, maar ik wil als niet-modebewuste hetero man even zeggen dat ik vaste kijker van Passion For Fashion ben (waar blijft het toch?) en dat ik ook vind dat Dyanne er geweldig bijloopt. Ik twijfel nog even of de link van Melissa (naar tweedekamer.blog) als een sneer bedoeld is (“kleding zo saai als de politiek”), maar in dat geval weet ik nog wel wat positievere alternatieven ;-)
    Ik ga’s even naar die lijn kijken, yeee-hah!

      /   Reply  / 
  4. Renaatje

    Ik ben het helemaal met Melissa eens!
    Buiten het feit dat ik haar styling vaak bijzonder slecht vind, is ze ook nog arrogant. Laatst ook weer in Lijn 4 tegen de broer van Ellemiek Vermolen. Alsof ze meer is dan hij! En wat is er nou goed gekleed aan een baggy broek en een eeuwig zwart colbertje? Ok, af en toe iets anders zwarts. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg vrouwen die wel weten hoe ze zich moeten kleden.

    Ik begrijp ook niet waarom ze zoveel vrouwen in de baggy broek wil hebben maar misschien kan iemand mij dat nu eens eindelijk uitleggen?

    Haar lingerie lijn laat ik dus maar lekker in de winkel hangen.
    Oh, en ik hou overigens wel van sexy (en vrouwelijke) kleding en ik wist allang voordat Dyanne B. een zg. BN-er werd dat je daarvoor niet half naakt hoeft te zijn. Maar met alleen lingerie aan ben je meestal wel half naakt.

      /   Reply  / 
  5. Renaatje

    Ik heb net even op de livera site gekeken maar het is wel een ontzettende, saaie, praktische en totaal niet spannende lingerie lijn. Sucks!

      /   Reply  / 
  6. Pieter

    Ik vind de lingerie voor vrouwen niet echt bijzonder…maar ja, het is Dyanne hé. Gelukkig blijven mannen vooralsnog gespaard!

      /   Reply  / 
  7. Filtje

    Ja, smaken verschillen. Kleding zegt heel veel over iemand en Dyanne heeft een zeer eigen smaak wat betreft kleding. Het moet je aanspreken of niet.
    Over de lingerielijn kan ik helaas niet veel zeggen, alleen dat het erg beasic is.
    Ik vind Dyanne een leuke stijl hebben maar zou er zelf niet perse mee rond lopen.

      /   Reply  / 
  8. yvonne

    ik vind het erg jammer dat de bh maat A 70 mij niet past( Is te GROOT)(push up model) andere heb ik al niet gepast.
    bij de honkemoller pas ik die maat wel en ik ben 45 jaar denk niet dat ik er nog in zal groeien

      /   Reply  / 
  9. Kim

    Umm ja het gaat hier toch over haar lingerielijn of wat? Het enige wat jullie doen is kansloos lullen over hoe zij eruit ziet. Wat doet dat ertoe als haar lingerie onwijs lekker zit en prachtig valt onder kledig!
    et voila!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>