Gaan Yolanthe en Livera ook uit elkaar?

Nu de breuk tussen Yolanthe en Jan met zoveel commotie gepaard gaat, is het de vraag of Yolanthes samenwerking met lingeriemerk Livera wel stand houdt.

‘Her choices are special and more than surprising. Her choices tell us who she is… a young woman with a great taste!’ De reclametekst waarmee Livera de lingeriecollectie van Yolanthe Cabau van Kasbergen aanprijst, krijgt in het licht van de affaire rond Wesley Sneijder opeens een raar smaakje.

Livera brengt sinds 2008 de lijn Yolanthe’s Choice op de markt. De lingeriecollectie bestaat uit setjes die door de voormalige vriendin van Jan Smit zijn uitgekozen. En uiteraard worden de outfits door de actrice en presentatrice zelf geshowd.

Het is de vraag of Livera, gezien de publiciteit waarin Yolanthe verzeild is geraakt sinds RTL Boulevard camerabeelden uitzond van haar kus met voetballer Wesley Sneijder, de samenwerking met Yolanthe zal voortzetten. In mei is net de tweede collectie van Yolanthe’s Choice 2009 verschenen. Maar of het huidige imago van Yolanthe nog past bij het brave Livera…

Op de foto: Yolanthe in de reclame voor haar collectie voor Livera

Lees ook:Yolanthe niet door Livera gedumpt
Lees ook:Yolanthe zet tatoeage bij Wesley Sneijder
Lees ook:Nieuwe tatoeage voor Wesley Sneijder
Lees ook:Deze lingerie draagt Yolanthe op haar huwelijksdag
Lees ook:Beslag gelegd op lingeriemerk Yolanthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>