Oger heropent grootste afdeling voor luxe maatwerkkleding in Europa

unnamed(46)Oger heropende vorige week de compleet vernieuwde maatwerkafdeling boven de winkel in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam. Deze afdeling is de grootste in z’n soort in Europa en haakt aan op een duidelijke trend naar meer individualisering bij consumenten. 

Luxury kledingmerk Oger herkent de toenemende personalisering onder modebewuste mannen en biedt hen vanaf deze week de grootste winkel voor luxe maatwerkkleding in Europa. De volledig opnieuw ingerichte afdeling van de winkel in Amsterdam biedt in totaal 250 vierkante meter maatwerkvloeroppervlakte. De zaak is op 17 december officieel heropend door managing director Martijn Lusink van Oger.

Leidende high end retailer 
De heropening van de maatwerkafdeling positioneert Oger nadrukkelijk als een leidende luxury retailer in Europa, vindt deputy managing director Bjorn Hillerstrom van Oger. Hij is erg trots op de nieuwe afdeling in de Amsterdamse winkel omdat klanten nu nog beter kunnen worden geholpen. “Mensen met oog voor lifestyle willen meer dan voorheen zelf keuzes maken op het gebied van de stoffen, pasvormen en maakwijze van producten”, aldus Hillerstrom. “De nieuwe afdeling is ontworpen met hun specifieke wensen in het achterhoofd en creëert een zeer exclusieve sfeer en klantervaring.” 

Expertise 
Het Amsterdamse familiebedrijf werkt al 25 jaar intensief samen met toonaangevende maatwerkspecialisten zoals Attolini, Brioni, Corneliani, Caruso. De nieuwe afdeling biedt tevens ruime keuze in stoffen van onder andere Loro Piana, Ariston, Dormeuil en Holland Sherry. “We willen klanten helpen een persoonlijk statement te maken en dit vraagt voor elke klant een ander creatief proces”, zegt Hillerstrom. “Klanten waarderen onze individuele behandeling want onze omzet uit maatwerk is afgelopen jaar met ruim 35 procent gestegen.” 

Eigen merken 
Oger biedt uiteraard ook maatwerk voor de eigen merken zoals Oger RED, Oger Dressed for Success, Oger Handmade, Oger Made in Lazio en Oger Made in Tuscany. “We omarmen innovatie voor de eigen merken”, zegt Hillerstrom. “Klanten zien dat terug ondermeer in kortere levertijden. Zo bieden we iedereen die onze winkel binnen stapt een heel bijzondere klantervaring en consistente kwaliteit. Dat is pas maatwerk.”

Lees ook:Tweeduizend werkzoekenden gaan solliciteren in Oger-outfit
Lees ook:Oger opent Woolrich corner in P.C. Hooftstraat store
Lees ook:Woolrich Corner Oger officieel geopend
Lees ook:Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM
Lees ook:Primark Amsterdam Damrak opent op 1 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>