Tweeduizend werkzoekenden gaan solliciteren in Oger-outfit

unnamedModespecialist Oger gaat haar zakelijke succes delen door een groot aantal langdurig werkzoekenden in een pak met Italiaanse snit te steken om zo de kansen van mensen met een minimaal inkomen te vergroten. De zakelijke outfits, zowel voor mannen als vrouwen, worden aangeboden aan de stichting Dress for Success. De vrijwillige stylisten van Dress for Success gaan de werkzoekenden helpen met het aanmeten van de kleding om hen zo goed mogelijk voor de dag te laten komen.

“2014 en 2015 waren voor ons goede jaren”, zegt Sander Lusink, brand director van Oger. “We willen daarom wat terugdoen voor de samenleving, óók voor mensen die nog niet onze klanten zijn.” De 25-jarige onderneming doneert de pakken met ongeveer een gezamenlijke verkoopwaarde van €300.000, omdat het andere mensen wil laten meeprofiteren van hun succes. “Door 2000 items te schenken aan Dress for Success kunnen we mensen die onvoldoende financiële middelen hebben om zich passend te kleden voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek verder helpen.”

De belangrijkste reden waarom Oger heeft gekozen voor Dress for Success is omdat zij volgens Lusink net als de modespecialist mensen succesvol willen kleden. “Door onze kleding te dragen, geven wij ze het gevoel dat ze 1-0 voorstaan. En dat gevoel is belangrijk tijdens sollicitaties. Dat exacte gevoel willen wij ook onze klanten dagelijks meegeven. Want, zoals Oger zei toen hij 25 jaar geleden begon: ‘Passende kleding en een representatief uiterlijk onderschrijven je eigen persoonlijkheid en vergroten je carrièrekansen’.”

Zelfverzekerd het gesprek in
Manager Corina Koekenbier van Dress for Succes is enorm blij met de schenking van Oger: “Bij een sollicitatiegesprek of zakelijk gesprek is een eerste indruk enorm belangrijk en dat begint bij je kleding. Als je er goed uit ziet, voel je je goed, heb je meer zelfvertrouwen en dat straal je uit. Dat vergroot weer de kans op succes. De kleding van Oger is van goede kwaliteit en zit perfect. Dat gaat onze bijstandsgerechtigde werkzoekenden zeker die extra boost geven.”

Lees ook:Oger heropent grootste afdeling voor luxe maatwerkkleding in Europa
Lees ook:Oger opent Woolrich corner in P.C. Hooftstraat store
Lees ook:Oger Donna en Addy van den Krommenacker slaan handen ineen
Lees ook:Woolrich Corner Oger officieel geopend
Lees ook:Grazia.nl veilt Dutch Design voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>