L’enfant Terrible lanceert boots collectie; Rockstar

SS16_PRE-COLLECTION_L_ENFANT-TERRIBLE_Stardust_black_1Bekend om de high-heels, lanceert L’enfant Terrible haar eerste capsule collectie bestaande uit stoere boots. In aanloop op zomer 2016 is het weer tijd om je inner rock star te omarmen en je klaar te maken voor je favoriete festivals.

THESE BOOTS ARE MADE FOR ROCKING
De Rockstar collectie bestaat uit basic everday boots, zoals Lone Ranger in cognac suède en de tijdloze zwart leren Lone Star, en exclusievere Stardust boots verfijnd met typische edgy accenten zoals zilveren ritsen en gespen.

Western Boots mogen ook niet ontbreken in de collectie. Want denk je aan style icons Kate Moss en Alexa Chung, dan denk je aan cowboy boots. Voor de Rockstar collectie werden twee elegante suède versies van de welbekende cowboy boot vervaardigd: Raging Bull en Paris Texas. Deze Americana-cool boots worden ook uitgebracht in metallic glitter.

Geïnspireerd op Ziggy Stardust (David Bowie) himself is de Mirage Ankle Boot in high-shine Italiaans leer. Herkenbaar aan de dikke blokhak en met een glamrock metalen detail aan de achterzijde.

PRE-SUMMER BOOTS 2016
L’enfant Terrible staat bekend om high heels, maar breidt het assortiment uit met alledaagse, comfy boots met de L’enfant edge. Founder Sule Orhan: “Ik kwam op het idee, omdat ik zelf ook graag stoere boots draag naast mijn hakken. Alhoewel ik heel graag op hakken loop, wil je festivals liever op comfy boots afstruinen. Vandaar dat ik heb besloten om met een pre-summer daily boots collectie te komen voor zomer 2016.”

De Rockstar Collection is vanaf november 2015 te koop op www.l-enfantterrible.com en bij verschillende verkooppunten, zie website.

Lees ook:Is de cowboy look een bad look?
Lees ook:De Moo boot versus ugly Uggs
Lees ook:Clémence Poésy nieuwe gezicht denimlabel G-star
Lees ook:Dolcis dames herfst/wintercollectie 2014/2015
Lees ook:GEARING UP FOR THE WINTER WITH PALLADIUM BOOTS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>