Dolcis dames herfst/wintercollectie 2014/2015

dolcisDe najaarscollectie staat alweer voor de deur. Deze collectie bevat bij Dolcis veel mooie en rijke materialen. Grove boots zijn deze winter de must have voor iedere fashionista. De Dolcis najaarscollectie voor dames heeft diverse soorten booties, van stoer en sportief tot vrouwelijk en comfortabel. Daarnaast zien we veel verschillende soorten materialen en kleuren die volop worden gemixt. In de herfst zien we ook veel sneakers.

Stoere Boots en booties
Komend seizoen biedt Dolcis een brede selectie boots in verschillende uitvoeringen. We dragen net als vorig jaar nog veel hoge laarzen, maar voor overdag zie je vaker lage en driekwart boots met gespen, ritsen en veters. Guur winterweer vraagt om stoere gevoerde boots om de voeten warm te houden. Kies op mooiere winterdagen voor vrouwelijke veterlaarsjes met een hakje, of voor een grove zolen voor een stoere look.

Animal print
In het voorjaar en zomer zagen we al volop animal prints in het straatbeeld. Deze trend zal dit najaar ook weer terugkomen in verschillende modellen van slip-on, ballerina, tot desert-boot.

Lees ook:Ballerina’s voor de winter: fur your feet
Lees ook:Björn Borg trends 2015
Lees ook:Is de cowboy look een bad look?
Lees ook:L’enfant Terrible lanceert boots collectie; Rockstar
Lees ook:GEARING UP FOR THE WINTER WITH PALLADIUM BOOTS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>