POM AMSTERDAM SHAWL COLLECTIE SPRING/SUMMER 16

unnamed(22)Het Amsterdamse sjaal & accessoire merk POM Amsterdam lanceert haar nieuwe SS16 collectie. Het thema van de collectie is dream, explore, discover en is gebaseerd op de rijkdom van de wereld met weelderige dessins op zachte, rijke stoffen. De Spring/Summer16 collectie van POM is vrolijk, meeslepend en prikkelend. De zomer is niet compleet zonder een POM SS16 piece.

Voor de SS16 collectie is er onder andere gewerkt met subtielere biezen en nieuwe materialen. Het scala aan opvallende biezen, waar POM bekend om staat, is voor deze collectie uitgebreid met stijlvol bioleather. De dessins zijn tropisch, exotisch en vol contrasten. De wondere onderwaterwereld is goed vertegenwoordigd met prints van onder andere vissen, schelpen en krabbetjes. De collectie is opgebouwd uit dessins van Arizona tot Nomad en daarnaast zijn er vele nieuwe ontwerpen met onder andere papegaaien, flamingo’s, bloemen en panters. De collectie is heel veelzijdig; van comfortabele basics tot vele waanzinnige cupro’s en van luxueuze Premiums tot fashionable capes.

Lees ook:Karl Lagerfeld creëert onderwaterwereld voor modeshow Chanel
Lees ook:Zeepaardjes zijn zo 2009!
Lees ook:In de mode: Modieus op een badhanddoek
Lees ook:Oilily lanceert nieuwe stationery collectie
Lees ook:Sisley Eau Tropicale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>