Zeepaardjes zijn zo 2009!

De wondere onderwaterwereld is de inspiratiebron voor menig nautic label. Maar er is meer, bewijst het milieubewuste Humble.

Schoudertassen, kussenhoezen en theedoeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het Amerikaanse ecolabel Humble maakt er iets moois van. De gehele collectie wordt gemaakt in de VS op basis van biologisch katoen, milieuvriendelijke verf en pesticidenvrije productiemethoden. De prints hebben altijd te maken met dieren en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Koraalriffen zijn de regenwouden van de zee. En daarnaast zijn zeepaardjes ook wel érg grappige beesten. Daarom lanceert Humble deze zomer een collectie vol afbeeldingen van zeepaardjes en andere marinethema’s.

Wat denk je van een tas met rode, blauwe, of goudkleurige zeepaardjes erop? Of een kussensloop met een kwal of een vos? Ik zeg: Foxy!

Op de foto: Kussenslopen met zeepaardjes van Humble

Lees ook:Benetton lanceert kleurige truien voor puppy’s
Lees ook:De Boot-Bag: een alternatief voor de handtas
Lees ook:Mode of Misser: fuchsia Jason Wu blaadjes-jas
Lees ook:Adidas komt met Supercolor pack ontworpen door Pharrel Williams
Lees ook:Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>