Oilily lanceert nieuwe stationery collectie

Stijlvol, kleurrijk en functioneel: het Nederlandse modemerk Oilily introduceert met trots haar nieuwste stationery lijn, die is geïnspireerd op een aantal dessins van haar dameskleding collectie. De collectie genaamd Dutch Folklore Range is met veel liefde gemaakt en ontworpen door het grafisch designteam van Oilily, in samenwerking met Portico Designs, een Engelse uitgeverij van stationery artikelen, kalenders en kaarten.

Het is Oilily gelukt om een unieke, geraffineerde stationery collectie te ontwerpen door gebruik te maken van prints van Oilily’s designers. De prints – die geinspireerd zijn op Oilily’s dameskleding collectie – zijn eerst met de hand vervaardigd in Oilily’s atelier en daarna door haar grafische ontwerpers verwerkt.

Ook heeft Oilily ervoor gekozen om verschillende materialen van hoogwaardige kwaliteit te mixen, wat weer zorgt voor contrasten en verschillende texturen in de items. Door fluoriscerend oranje te combineren met heldere blauw en rood tinten, onstaat er een dynamisch effect.

De collectie bestaat uit verschillende formaten notitieboekjes, memoblokken met potlood, schriften, ringbandmappen en een opbergmap met daarin enveloppen, briefpapier en zegels. Kortom, een stationery collectie die niet mag ontbreken op kantoor of in huis.

Lees ook:Oilily zoekt ‘oude’ campagnemeisjes
Lees ook:Oilily lanceert twee nieuwe behangcollecties
Lees ook:Oilily is terug en klaar voor de toekomst
Lees ook:Oilily showt tijdens Amsterdam Fashion week
Lees ook:Halina Reijn in nieuwe campagne Oilily

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>