Sylvie in lingerie door New York

Sylvie New York LingerieSylvie loopt in de pikantste setjes door de straten van New York. De aanleiding? Haar nieuwste Hunkemoller collectie. Dinsdag presenteerde de internationale lingeriespecialist de nieuwe collecties voor de feestdagen met onder meer de zeer populaire nieuwe lingerie van brand ambassador Sylvie Meis.

De nieuwe Sylvie Collection by Hunkemöller brengt Sophistication naar een nieuw level. De collectie is geïnspireerd op New York City en omvat eigentijdse elementen met een nieuwe sexy uitstraling. Zacht Vintage Pink voor een extra vrouwelijke touch met bijzonder kant in twee tinten en glinsterende elementen zijn gecombineerd met grafische bandjes voor een verfijnde moderne look.

De nieuwe collectie werd door brand ambassador Sylvie Meis en Design Director Zoë Price-Smith van Hunkemöller gepresenteerd tijdens een internationale persbijeenkomst, die werd bijgewoond door media en bloggers uit Duitsland, Nederland, België, Zweden, Oostenrijk en Denemarken.

Om de look en feel van deze bijzondere collectie te vertalen en te visualiseren is een exclusieve tentoonstelling van de beste campagnefoto’s met Sylvie in New York ingericht in het “Parker Bowles” in Berlijn, Duitsland. De koele industriële uitstraling van het restaurant vormt de perfecte achtergrond voor de tentoongestelde sexy looks.

Sylvie Meis over haar nieuwe lingeriecollectie:
“Ik ben echt verliefd op de nieuwe collectie! De body met bandjes is een van mijn favorieten. Je voelt je echt zo vrouwelijk als je hem aantrekt!”

Naast de Sylvie Collection by Hunkemöller werden ook de Cosy- en Glam-collecties voor dit jaar gepresenteerd. Bij de Cosy-lijn draait het allemaal om lekker thuisblijven in een superzachte onesie, een groot sweatshirt of een ochtendjas en pyjama. Die wil je wel het hele weekend dragen! De zachte kleuren van deze collectie variëren van lichtroze tot grijs en beige en benadrukken de zachte texturen.

De Glam-collectie staat garant voor een feestelijke uitstraling met de ultieme kerstkleuren rood, zwart, goud en brons. Glamourvol kant met prachtige accenten op de rug en moderne bandjes sieren echte showstoppers. Uitpakken is nog nooit zo sexy geweest! #cantwaitto

Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX
Lees ook:Sylvie presenteert eigen lingerielijn én boek in Parijs
Lees ook:Opening Hunkemöller Amsterdam – VIDEO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>