Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX

Op 11 november presenteerde Hunkemöller de eerste Sylvie Sport collectie samen met de nieuwste HKMX Sport collectie in het bruisende Hamburg.

Sylvie Meis, Hunkemöller’s ambassadrice sinds 2012, is erg trots op haar allereerste eigen sport collectie. Zeer enthousiast heeft ze dan ook deze collectie te gepresenteerd aan een exclusieve groep internationale mode- en lifestyle journalisten en sport bloggers.

De Sylvie Sport collectie is aanvullend op haar reeds bestaande lingerie- en badmode collecties, omdat sport een belangrijk deel van haar leven vormt. Sylvie is in een geweldige vorm en strakker dan ooit, wat ook duidelijk te zien is in de prachtige campagnebeelden van de Sylvie Sport collectie.

Sylvie over haar sportcollectie: “Ik kan niet wachten om mijn eigen sport collectie te dragen. De collectie is een mix van yoga met urban dance, uitgevoerd in fijne materialen en mijn favoriete kleuren. Deze musthave sport collectie geeft mij extra motivatie en hopelijk met mij veel anderen!”

De Sylvie Sport collectie werd gepresenteerd ten tijde van een mooie vormgegeven dansshow en de gasten werd zo een blik gegund hoe de stof met elke beweging mee vloeide. Details over de collectie werden gedeeld in interviews met Sylvie en Hunkemöller’s Director of Design, Zoë Price-Smith.

Naast de Sylvie Sport collectie presenteerde Hunkemöller ook de nieuwste HKMX sportcollectie. De kleding bevat onder andere trendy grijze animal prints en felle roze en oranje kleuren die zorgen voor een vrouwelijke touch. De HKMX collectie kun je eindeloos mixen en matchen en is geschikt voor zowel lage als hoge intensiteit sporten.

Beide collecties zijn begin januari 2016 beschikbaar – precies op tijd voor de goede voornemens in het nieuwe jaar! #noexcuses

Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS
Lees ook:Sylvie in lingerie door New York
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Sylvie presenteert eigen lingerielijn én boek in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>