Sylvie presenteert eigen lingerielijn én boek in Parijs

Sylvie heeft een eigen lingerielijn, de Sylvie Collection, en koffietafelboek ontworpen voor Hunkemöller. De blonde presentatrice onthulde zowel de spannende lingeriesetjes als haar eigen fotoboek vrijdagmiddag in het Romantische Parijs, de woonplaats van haar liefde Guillaume Zarka. Bij de presentatie was ook schrijfster Sophie van der Stap aanwezig, die net als Sylvie kanker overwon. De twee hebben al jaren een goede band, Sophie heeft op verzoek van Sylvie dan ook enkele teksten voor het koffietafelboek geschreven.

Meer zien van de Sylvie Collection by Hunkemöller? Hieronder the making of video.

 

 

 

Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Sylvie van der Vaart loopt modeshow Berlijn Fashion Week
Lees ook:Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>